Nieuwsbericht van Alice van den Nieuwboer (teamleider sociaal domein gemeente Enschede): 

‘Sociaal ondernemerschap, maatschappelijke impact, SROI… vandaag hielden de 8 innovatieve ondernemers binnen het programma www.twentemove2social.nl de eindpitches over hun bedrijfsplannen. De doelen gingen over het laten participeren van mensen die al een tijd aan de kant staan. Over nieuwe manieren om autistische jongeren naar een duurzame, betaalde baan te begeleiden. Over een nieuwe vorm van gezinshuis in combi met ouderen. Oplossing voor zelfredzaamheid van ouderen, een buurtbarometer, lego, een stadsgilde, kinderkussens en programma rondom verwerken van ziekte of verdriet en …. nét als vorig jaar; excellente wereldtop op het gebied van innovatie & duurzaamheid in de Twentse textiel. In deze 2e editie weer zeer betrokken ondernemers met bijzondere verhalen die diep raken. Na deze pitches wordt het zaak voor de ondernemers financiering en netwerk te krijgen. Veelbelovend sociaal ondernemerschap in Twente! De Gemeente Enschede is hier graag partner in’.

  
Klik hier voor het bericht op LinkedIn