Slotevent | donderdag 22 november 2018


Programma | Deelnemers

Op donderdag 22 november is het zover: het slotevent van de derde editie van Twente Move2Social, dit keer in het Designlab van de Universiteit Twente. Na maanden van workshops, expertmeetings en begeleiding van businesscoaches presenteren elf ondernemers hun pitch aan de partners en het publiek. Met als doel kennis, netwerk of financiering op te halen waarmee zij hun sociale onderneming kunnen starten of laten groeien.

Programma:

 

13:30u Inloop, ontvangst met koffie en thee
14:00u Aftrap van het programma
14:10u

Pitches van zes ondernemers.*

 

The Lagom Group
Groen Geld
Old to Gold
Enschedese Uitdaging
Beweeg & Zo
Match-ED

15:15u Pauze
15:45u

Pitches van vijf ondernemers.*

 

Verkeersbureau Zorg
Stichting Noaberhoes
Kikkerik, even ikke
Rebels United
APP-Signaal

17:00u Afsluiting
18:00u  Borrel
18:00u Einde programma
   
  * Tijdens de pitches presenteren de ondernemers in 5 minuten hun idee en onderneming en sluiten ze af met een concrete vraag waarbij ze uw hulp kunnen gebruiken. Voor iedere ondernemer staat daarna 5 minuten gepland voor vragen en/of opmerkingen. De indeling van de pitches wordt kort voor het evenement bekend gemaakt.

 

Locatie

Het DesignLab richt zich expliciet op samenwerking tussen de universiteit en bedrijven en maatschappelijke organisaties. Als expertisecentrum kan het bedrijven en maatschappelijke organisaties van dienst zijn door wetenschap via design naar maatschappelijke uitdagingen en implicaties te vertalen. Ze treden als makelaar op tussen vragen vanuit de samenleving en expertise van medewerkers en studenten binnen de universiteit en als partij in publiek-private samenwerkingsverbanden, waarbij bedrijven en maatschappelijke organisaties mede-financier zijn van wetenschappelijk onderzoek.

Het designlab bevindt zich op de campus van de Universiteit Twente, in het gebouw van The Gallery, en is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met uw eigen vervoer. Parkeren kan op parkeerterrein P3 op het terrein van de campus. Meer informatie over de bereikbaarheid van het Designlab vindt u op hun website